The fist 5 month with the new heli is shown in our showreel, thats why it's called 2014.5

header.jpeg
 

Mäklarfotografering

Läs om Mäklarfotografering, om före detta jobb och våra metoder för att uppnå hög säkerhet och bildkvalite.

Läs Mer →

Helikopterfilmning

Läs om hur vi utför Helikopterfilmning, kostnader och hur vi utför vågade uppdrag med säkerhet som en stor del av arbetet

Läs Mer →

Alla bilder är tagna av Kasper Bröns

 

KB Productions utför filmning, fotografering och diverse mätningar från en RC-Helikopter, med denna teknik så kan man komma åt där vanliga, fullskaliga helikoptrar och flyg inte kommer åt, man kan komma extremt nära personen eller objektet som skall filmas. Med denna teknik kan KB Productions filma precis bakom rörliga objekt, men även utanför eller inuti byggnader utan problem. Allt filmas i full HD och möjlighet till slowmotion och 4K upplösning om så önskas. Vi använder oss utav både stora och små helikoptrar beroende på uppdrag,  standard helikoptern vi använder oss av är en DJI S1000 Octacopter med 8 propellrar som har en av världens stabilaste kamerastabilisatorer. Med denna kamera filmar vi i 4K vilket är 4 gånger så hög upplösning som HD och kan även filma i slowmotion.

 

6E7B7415.JPG

 

 

Om uppdraget kräver större kameror så använder vi oss utav en Cinestar 6 som kan lyfta upp till 4 kg, och om uppdraget skall filmas i närheten av folk så använder vi oss utav en mindre quadrocopter som är liten och lätt, och är därför mycket säker för både personer och objekt som filmas. 

 


 
KB Productions har flygcetifikat från transportstyrelsen

KB Productions har flygcetifikat från transportstyrelsen